Sales Manager Gateway Software - Capelle a/d IJssel

Nieuw

Wie is Gateway?

Gateway automatiseert al sinds 1980 logistiek dienstverleners met douane activiteiten en legt zich de laatste 5 jaar toe op een standaard softwareoplossing in de cloud. Als kennispartner streeft zij naar een zeer persoonlijke aanpak en unieke service om de logistiek dienstverleners met een douane afdeling en douane expediteurs de meest innovatieve en complete oplossingen van de hoogste kwaliteit te bieden. Door met Gateway écht te automatiseren zijn ze verzekerd van het meest optimale standaardsysteem voor Douaneprocessen en kunnen zij hun bedrijf laten excelleren door meer omzet te behalen met het zelfde aantal mensen! De afgelopen 3 jaar is men 100% gegroeid, en die ambitie ligt er voor de komende 3 jaar weer.

Sales Manager

Als Sales Manager vervul je een cruciale rol in de groei van ons bedrijf. Het is jouw missie om de goede reputatie van de organisatie verder te ontwikkelen, zowel bij bestaande klanten als bij potentiële prospects. Met jouw persoonlijke aanpak, inlevingsvermogen en doortastendheid weet jij hoe je relaties kunt opbouwen, onderhouden en hoe je deze kunt ontwikkelen. Tevens draag je bij aan het ontwikkelen van een commerciële mindset binnen de eigen organisatie.

Na het eerste jaar ben je volledig vertrouwd met het systeem van Gateway. Je beheert actief een pijplijn met een groot aantal prospects die door de marketingafdeling zijn voorgesorteerd. Daarnaast voer je je eigen sales trajecten uit om nieuwe klanten te winnen. De doelstelling wordt samen met de CEO elk jaar opnieuw vastgesteld. Zo draag je bij aan het verwezenlijken van Gateway’s ambitie, om in de komende 3 jaar te verdubbelen in het aantal klanten.

Wie ben jij?

Talent is leuk, maar ambitie en doorzettingsvermogen is beter. Je bent jezelf en bij het samenwerken met mensen, bouwen en onderhouden van relaties en netwerken voel jij je als een vis in het water. Je houdt hierbij van een nichemarkt met veel groeipotentie en staat open om hierover te leren.

Kennis van- en ervaring in de logistiek is hierbij noodzakelijk, om de markt, de situatie en de mensen goed te kunnen begrijpen. Zij verwachten dat jij hun taal spreekt.

Enkele eigenschappen die je verder helpen in deze rol:

  • Goed in het bouwen en onderhouden van relaties
  • Inhoudelijk sterk en nieuwsgierig om meer te leren
  • Doorzettingsvermogen maar ook diplomatiek in de omgang met andere meningen
  • No-nonsense mentaliteit met een goede dosis humor
  • Wekken van vertrouwen door goed te luisteren en open te zijn
  • Oprecht geïnteresseerd
  • Goede communicatievaardigheden
  • Doortastend, leest tussen de regels door en stelt de juiste vragen
  • Goed kunnen presenteren, incl. het geven van demo’s
  • Vloeiend in Nederlands en Engels, Duits is een pré

Jouw ontwikkeling

Uiteraard krijg je de ruimte om te leren en je kennis in te brengen. Je werkt, samen met de CEO, aan een commerciële blueprint, waarin o.a. wordt vastgelegd hoe wij de “gouden klanten” willen winnen en behouden en hoe wij het beste uit ze kunnen halen. Wederzijdse feedback is hierbij nadrukkelijk gewenst en welkom.

Om Gateway te kunnen laten groeien en de klant te laten excelleren moet je zelf de kans krijgen om je te ontwikkelen en te leren. Binnen de Gateway Academy heb je nadrukkelijk de kans om dit te doen. Er is een opleidingsbudget beschikbaar voor trainingen die relevant zijn voor jouw rol. De opgedane kennis kan je in de praktijk toepassen en daarnaast heb je de kans om op termijn te groeien binnen Gateway.

Bedrijfscultuur

Binnen ons hechte familiebedrijf ervaar je een goede balans tussen werk en ontspanning. Dankzij de platte organisatiestructuur ben je geen nummer, maar een gewaardeerd lid van de organisatie. Bij Gateway streven wij niet alleen naar professioneel succes, maar ook naar gezelligheid en plezier in het werk.

Wat biedt Gateway jou?

  • Werken op kantoor in Capelle aan den IJssel en bij de klanten, met de mogelijkheid tot thuis werken op een vaste dag in de week (na een inwerkfase)
  • Goed basis salaris ( €60k – €77,5k, afhankelijk van je kennis en ervaring ) en een aantrekkelijke bonusstructuur
  • Auto van de zaak met ruim aantal privé km's
  • 25 vakantiedagen
  • Hard werken, maar ook hard ontspannen met team uitjes en weekenden
  • Lunches en diners op feestelijke dagen
  • Een gezellige VrijMiBo voor het afronden van de week.

interesse?

Heb je interesse? Klik dan op de solliciteer knop hieronder en stuur je cv en optioneel ook een motivatiebrief. Heb je eerst nog vragen? Bel dan met ons op (0165) 521004 en vraag naar Eli Barenholz. Hij vertelt je graag meer over deze mooie rol.

Locatie

Capelle a/d IJssel

Publicatie datum

15.08.2024

Contactpersoon

Eli Barenholz